مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از واریز نشدن بیمه های سالهای قبل

من از سال 79 در شرکتی بعنوان تکنسین تعمیرات (فتوکپی) مشغول به کار شدم
از سال 82 بیمه تامین اجتماعی شدم ولی در سال یک ماه یا دو ماه وچند سالی هم بیمه واریز نشد
و از سال 92 بطور مرتب بیمه واریز شد با حداقل دستمزد
تا اینکه از فروردین 1402 بیمه پرداخت نشد و کارفرما از آذر ماه امسال بعلت کسادی عدم هم کاری با من را درخواست دارد ودستمزد پرداخت نکرده.
وحدودا سر جمع 10 تا 11 سال بیمه برام واریز نشده.
1.آیا بابت سالها و ماههای گذشته که بیمه واریز نشده میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. از طریق اداره کاروتامین اجتماعی پیگیری کنید.