مشاوره حقوقی رایگان - اقساط اعسار

با سلام من 25 جلسه دادگاه دارم که باید 2 شاهد خود رو میبردم که بتوانم حکم رو قاضی اقساطی کنه چون مالی هم ندارم ولی متاسفانه 2 تا شاهد من که جفتشون با هم پسر خاله هستن به دلیل فوت مادربزرگشان امروز به اهواز رفتن و واسه جلسه دادگاه نمیان و منم شاهد دیگه ی ندارم ایا میتوانم از طریق خدمات قضایی با ارسال یه لایحه کاری کنم یا در جلسه محکوم میشم ممنونم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع را طی لایحه به دادگاه اعلام ودرخواست تجدید وقت رسیدگی کنید وشهادت شهود راهم به صورت محضری اخذ وپیوست لایحه کنید. درصورت عدم قبول دادگاه میتوانید مجددا دادخواست اعساردهید