مشاوره حقوقی رایگان - شکایت گزارش خلاف واقع و تهدید و افترا در دادسرای نظامی

با سلام
فردی نظامی هستم
چندماه پیش شخصی در مورد فرد دیگری بدون آنکه شکایتی کرده باشد گزارشی را به من داد و بنده گزارش وی را تبدیل به پرونده نموده و به دادسرا ارجاع دادم که برای متهم منع تعقیب صادر شد.

حال فرد متهم از من به عنوان تهدید افترا و گزارش خلاف واقع در دادسرای نظامی شکایت نموده است. من واقعا فریب فرد گزارش دهنده را خوردم و فکر نمیکردم بخواهد برای متهم پرونده سازی کند و همه اظهاراتش کذب باشد.
متهم از من در بازرسی هم شکایت نمود و بازرسی به من تذکر داده و توضیح مبسوط خواست. حالا دادسرای نظامی از بازرسی در مورد من استعلام نموده است. این به چه معنا هست؟

آیا من محکوم میشوم؟ الان ماه‌هاست که پرونده ام در دادسرای نظامی است.
و اگر آن فرد موضوع را به حفاظت اطلاعات گزارش دهد آیا بنده را اخراج می کنند؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به مدارک و مستندات موجود در پرونده و دفاعیات شما خواهد داشت.