مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف واقع

با سلام. احدی از همکاران بنده ضمن مراجعه به حراست و ارائه تصویری چک وصول شده ای با ادعایی واهی از بنده تحت عنوان تحصیل مال نامشروع به مبلغ معلوم و واسطه گری در امری خلاف قانون که جرم بوده و در خارج از محیط کار بر حسب ادعای ایشان اتفاق افتاده. شکوائیه تنظیم و با مشایعت حراست مراتب را به هیات تخلفات اداری منعکس مینماید. هیات نیز متاسفانه با عدول از حیطه وظایف خود متاسفانه با ابلاغ اتهامات در درگاه رسمی، بنده را جهت دفاع در جلسه رسیدگی دعوت مینماید ولی به علت دفاع منطقی و موثر بنده، ورود ایراد به شکل موضوع و همچنین فاقد ادله های اثباتی در پرونده اتهامی، بنده را از تحصیل مال نامشروع تبرئه و در امر واسطه گری نیز به لحاظ عدم اثبات جرم تحصیل مال به علت فاقد ادله از تصمیم گیری در این خصوص صرف نظر مینماید.
حال با عنایت به این که شکایت موصوف از ناحیه شاکی و حراست اداره موجبات ورود خسارت مادی و معنوی را بر اینجانب در کنار آبروریزی و خدشه دار ساختن اعتبار اداری و.. بنده را فراهم ساخته است؛ بنده باید با رعایت چه ارکانی نسبت به طرح شکایت کیفری گزارش خلاف واقع و یا هر عنوان مجرمانه بر علیه آن همکار مریض در محاکم صالحه اقدام نمایم؟
پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم.

پاسخ ها :

شکایت گزارش خلاف واقع گزارش خلاف واقع