مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از گزارش خلاف واقع

با سلام. بنده مقاله ای را برای یک سازمان نوشته و بعد از ارزیابی برای چاپ، برای گرفتن مجوز به مسئول مربوطه آن سازمان و به سمع و نظر رساندن سایر نویسندگان برای ویرایش نهایی تقدیم کردم. ایشان که دیدند نام خودشان در مقاله نیست گزارش و شکایتی خلاف واقع برای من نوشته اند. در مقاله از نقاط قوت سازمان گفته شده و این مقاله هیچ کجا انتشار نگردیده. اما ایشان نوشته اند که این مقاله اطلاعات حیاتی و نقاط ضعف سازمان را منتشر کرده ام و شکایت را تقدیم مدیر عامل نموده و مرا از کار بیکار کرده است. آیا راهی برای پیگیری وجود دارد و کدام را پیشنهاد می دهید

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. در این خصوص به صورت حضوری با یک وکیل محترم دادگستری مشورت نمایید