مشاوره حقوقی رایگان - ایاکارگرمیتواندبرای پرونده حقوقی خوددراداره کاردیرتروقت بگیرد؟

اینجانب ازهیات حل اختلاف به دلیل داشتن قراردادکاری حکم ابقابه کارخواستم.کارفرمابرعلیه بنده شروع به دروغگویی وتهمت زنی هایی شده است وقصدتخریب بنده رودارد.نوبت اول تجدیدجلسه شد وقرارشدحضورابه اداره کارمراجعه کنم وبرای نوبت دوم وقت رسیدگی بگیرم.باتوجه به اینکه حکم ابقابه کاروحق السعی ایام بلاتکلیفی ازتاریخ اخراج برای بنده به احتمال زیادنوشته شود.قراردادم هم تا25تیر99اعتبارداردایامیتوان عمدادرنوبت گرفتن حضوری ازمسول هیات حل اختلاف تعلل واتلاف وقت کنم وازمسول مربوطه باتاخیروقت بگیرم؟(خواهشابگیدیعنی اینجانب ارتاریخ تجدیدجلسه اول تاچندروزوهفته میتوانم دیرتربه اداره کاربرم وازهیات حل اختلاف وقت رسیدگی برای نوبت دوم بگیرم؟)

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : نهایت بعد از صدور حکم می توانی در صورت متقاعد نشدن به دیوان عدالت اداری شکایت نماید