مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت

سلام
من برج 9بعد از 4ماه فرار خودمو معرفی کردم دادگاه رفتم یک میلیون جریمه کرد 800 تعلیق 200 پرداخت کردم
حالا دوباره فرار کردم اعتیاد داشتم به فرمانده و شعبه قضایی پادگان هم گفتم مرخصی ندادن بهم
الان تا بعد از عید پاک میشم
عایا فرار من باید بالای 60روز باشه برای بار دوم برم دادگاه یا نه فرق نداره زیر 60روز هم باید برم ؟
سوال بعدی اگه رفتم دادگاه مدرک نشون بدم ترک کردم چه اتفاقی میفته ؟

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

باسمه تعالی
بر اساس بند ب ماده 59 قانون مجازات جرائم نیروهای مسلخ سربازانی که پس از مدت 60 روز خود را معرفی کنند و یا‌ سابقه فرار از خدمت داشته باشند به حکم دادگاه به حبس از دو تا شش ماه محکوم‌ می‌گردند.—که غالبا محاکم نظامی مجازات حبس مذکور را تعلیق یا تبدیل به جریمه می نمایند