مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وام برای دیگری

سلام بنده 100میلیون در حساب بانکی خودم بوده . و حالا میتونم 70 میلیون وام بگیرم میخواستم این وام رو به یکی از فامیل ها بدهم . ضامن هم پای خودش هستش. نگران این هستم که اگه من واسه اون وام بگیرم و اون شخص اقساط وام رو پرداخت نکند آیا من باید پرداخت کنم؟
ضامن هم گفتم خودش بیارد، اگر اقساط رو پرداخت نکند واسم من به عنوان وام گیرنده مشکلی پیش میاد یا خیر؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت عدم پرداخت اقساط،وام گیرنده(صاحب حساب)وضامنین مسولند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وام به نام شما صادر می‌شود لذا دریافت کننده شما می‌باشید در صورت عدم پرداخت، ضامن پرداخت می‌نماید. حال چنانچه دریافت کننده بعدی پرداخت ننماید و از ضامن چیزی کسر گردد به همان میزان علیه شما طرح دعوی می‌نماید، مگر اینکه از وام گیرنده بعدی در دفاتر اسناد رسمی اقرار به موضوع داشته باشید و نیز قراردادی جداگانه با حضور دو شاهد منعقد نمایید