مشاوره حقوقی رایگان - اعلام نتایج

سلام من از قبول شدگان مرکز وکالت قوه قضائیه هستم هم از طرف مرکز مصاحبه شدم هم تحقیقات محلی آمدن سه تا سوال داشتم اولی نتایج را کی اعلام می کنند دوم آیا احتمال رد شدن هست سوم من هم در مرکز استان دانشجوی ارشد هستم و هم متاهل دارای دو فرزند وهم همسرم شاغل دولتی است امکان داره کاراموزی،در مرکز استان خودمان بیفتم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نتایج به زودی اعلام می‌شود میتوانید از مرکز درخواست انجام کارآموزی در محل سکونت داشته باشید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از مرکز سوال بفرمایید.
درحالت کلی خیر،مگر مورد خاصی داشته باشید.
امکان پذیر است