مشاوره حقوقی رایگان - اپارتمان وکالتی

سلام.در زمینی که سند اول به نام شخصی بوده وان شخص در زمین چهار واحد اپارتمان ساخته وبصورت وکالت محضری فروخته وهر واحد چهار دست فروخته شده حالا بعد چندین سال خانم این آقا که سند به اسم اون اقا بوده از همسرش شکایت کرده ومهریه خواسته ودادگاه اینجا رو روی میز گذشته و به مالکین حال حاضر اپارتمان ها گفته شده مدارکتون رو بیارین دادگاه... تا مالکیت مشخص بشه....لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.بایستی مدارک مثبته مبنی برواگذاری قانونی ومالکیت خویش را قبل از توقیف به دادگاه ارائه کنید.