مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

سلام خسته نباشید
من تقریبا 90گرم طلا برای ساخت وساز خونه فروختم اونروز شوهرم گفت بجاش سکه بیاریم که من هر روز نرم طلا فروشی و وهروقت لازم شد خودم یا میفروشم بااینکه سکه رو به پیمانکار میدیم الان زیر بار بار نمیره ومیگه طلایی نداشتی چون بجز خودش کسی باهام نیومده طلا فروشی شاهد قبول ندارن رای قطعی هم خورده چون مدرک ندارم نمیتونم اعتراض کنم الان من چکار کنم لطف میکنید راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی اسناد ومدارک بررسی گردد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام طلا فروش، فاکتور و بقیه موارد کمک کننده هستند
در هر حال با ارائه جزییات بهتر امکان راهنمایی بهتر خواهد بود