مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد ملکی

سلام خسته نباشید من ملکی رو برای اجاره گذاشتم و با آقایی به توافق رسیدم و قرار شد که من برم سفر و این اقا با وکیل من قرار داد ببنده تا من بیام وکیل من در غیاب من گفته که اول باید پرینت حسابت چک کنم بعد هم برای اینکه من قرارداد بنویسم باید دویست پنجاه ملیون بدی (به کسی که میخواسته اجاره کنه گفته )میخوام بدونم این کارش واقعا قانونی هست یا نه ؟

پاسخ ها :

ناهید علائی

سرکار خانم ناهید علائی :

سلام ودرود
خیر مبنای قانونی ندارد ولی بازهم نیاز به بررسی بیشتر و توضیح کاملتری است که باید از طریق مشاوره مورد بررسی قرار گیرد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. وکیل از حدود اختیاراتی که شما بعنوان موکل به ایشان داده اید نبایستی تجاوز کند.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، چنانچه امکان توافق ندارید نویسنده قرارداد را عوض کنید