مشاوره حقوقی رایگان - قماربازی

با سلام خدمت شما.اینجانب بعلت دیسک کمر و معلولیت چشم چپم مدتی از شرکت بیرون اومدم و بیکار هستم.مدتی پیش،شخصی بهم پیشنهاد داد که بهش کارت بانکی اجاره بدم و بابتش پول بهم بده. منم چون بیکار بودم و درآمدی نداشتم و پول اجاره خونه چند ماه عقب افتاده بود و مشکل مالی داشتم قبول کردم که بهش کارت بدم و مبلغی پول ازش بگیرم و از همه جا بی خبر بودم. الان به جرم قمار بازی از من شکایت شده ولی میترسم برم دادگاه. برام ابلاغیه اومده لطفاً راهنماییم کنید ممنون. مشخصات اون شخص رو میدونم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حتما جلسات را حضور داشته و دفاع کنید مجازات سنگینی دارد دفاع کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می بایست به آن مرجع مراجعه و حقیقت را بیان نمایید . به هرحال می بایست بی گناهی خود را اثبات نمایید .