مشاوره حقوقی رایگان - طرح طلاق زوجه و مهریه عندالاستطاعه

سلام. آیا با نصب دوربین مخفی میتونم اعتیاد شوهرم به شیشه،الکل،خودارضایی فحاشی،مشکلات روانی،بی احترامی به خانواده م ،بهانه جویی هایی بی دلیل و چه بسا خیانت های ایشون و به دادگاه اثبات کنم؟؟؟آیا این فیلم ها مدرک قابل قبول برای قاضی هست؟
در ضمن مهریه م عندالاستطاعه ست که شوهرم اموال شو پنهان میکنه ولی ماشین 206 و 2 خط کد 1 و حساب بانکی با گردش بالاشو میدونم
لطفا کمکم کنید
واقعا در عذابم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مهریه را اقدام کنید و حسابها را توقیف کنید
برای رابطه نامشروع استعلام خط تلفنشان کفایت میکند و برای سایر جرایم شهادت شهود