مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل برای ادعای کذب

با عرض سلام و وقت بخیر.
در خصوص پرونده ای حکم بدوی ابطال دادخواست صادر شده است. در این پرونده بنده خوانده بودم..
حال وکیل خواهان تجدیدنظرخواهی کرده و لایحه تجدیدنظرخواهی ایشون دیروز برای من اومد. ایشون در تجدیدنظر خواهیش 7 مورد رو عنوان کرده که هر7مورد دروغ و کذب است و من بابت تک تک این موارد ، مدارک و دادنامه های شعب دیگر رو دارم و میدونم که وقتی جواب تجدید نظرخواهی ایشون رو بدهم با استناد به این مدارک، حکم بدوی قطعی میشه.
فقط سوالم اینه که آیا میتونم از این جناب وکیل بابت این اقدامش که سعی داشته با ارائه ادله کذب و واهی و دروغ گفتن روند پرونده رو به نفع خودش تغییر بده و مستشاران تجدید نظر استان رو فریب بدهد،شکایت کنم و اذیتش کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان