مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت با پروانه ساختمان

سلام.ایا کسی مغازه روی قسمتی از زمین با جواز شهرداری وتجاری بسازد مثلا18متر وقتی زمین را واگذار میکند طی صلح قطعی و در شهرداری نیز پروانه ساختمان رو واگذار میکند ایا مالکیت کل زمین و مغازه را واگذار نموده؟با انتقال پروانه ساختمان در شهرداری یعنی کل ملک رو واگذار نموده حتی بگوید زمین را واگذار میکنم مغازه هم واگذار شده است یا این دو جدا از هم باید قید شود؟خواهشا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

انتقال مالکیت با پروانه ساختمان انتقال مالکیت مغازه پروانه ساختمان