مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت مغازه

سلام تازگی مغازه ای را خریدم که سند تک برگ داشت و خود صاحب سند فروشنده بود . سوال من اینه که پای قولنامه ذکر کردند انتقال 6 دانگ مالکیت و (6 دانگ سرقفلی) اگر این 6 دانگ سرقفلی ذکر نمیشد احتمال داشت در آینده برایم مشکل ساز شود یا کسی مدعی شود . چون بنگاهی خیلی به خاطر این کلمه به من منت میگذاشت.در ضمن در دفترخانه هنگام انتقال سند لازم است دقت کنم که هم 6 دانگ مالکیت هم 6 دانگ سرقفلی ذکر شود یا کار ضایعی هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مالکیت با سرقفلی متفاوت است و اینکه سرقفلی را با ملکیت خریده باشید مهم است