مشاوره حقوقی رایگان - تعهدنامه عدم سهم الارث خواهی تا زمان مشخص

سلام . پدر من فوت کرده و ما فرزندان میخواهیم سندی بینمان باشد که تا زمان حیات مادر همه اموال در اختیار مادر بوده و هیچ کدام حق ادعا و سهم الارث خواهی نداشته باشیم . آیا تعهدنامه محضری برای این موضوع کفایت می کند ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
هر کدام از شما به عنوان ورثه از ماترک به نسبت سهم الاث مالکیت دارید آن هم ارثی که خالص از هرگونه بدهی رهن و یا وصیت باشد و می‌توانید هرگونه دخل و تصرفی در اموال خود نمایید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخ در نظرسنجی شرکت بفرمایید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

عقد صلح عمری باید بین تمام وراث و مادرتان منعقد شود