مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و نفقه و طلاق

باسلام وخسته نباشین، خدمت شما، بنده مهریه ونفقه خودرااجراگذاشتم، ومهریه ایی ک شوهرم اعسارنامه گذاشته، اواخربرج 11دادگاه دارم، ایشون مدت بالغ بر9ماه است که نفقه روپرداخت نکرده، ومن حکم سیارایشون وگرفتم که اجرای احکام بعداردوبارپیام نوشته بودن بایدحضوری ونوبت اینترنتی بگیرم، ایشون، گواهی عدم سازش گذاشته،وتوی دادنامه نوشته شده اجرای صیغه طلاق صادرشده، وزوج بایدنفقه زوجه روپرداخت نماید، ازطرفی زوجه درخواست مهریه راکرده ورای صادرشده است لذااقدامی ازسوی این دادگاه متصورنمیباشد، لذاشروط مالی ضمن عقدقابلیت اعمال نداردوباتوحه ب زمان کوتاه زندکی مشترک اجرت المثل منتفی است، رای صادره حضوری و20روز بعدازابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی در محاکم تجدیدنظراستان اصفهان میباشد، میشه لطفا بنده روراهنمایی کنین،

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق رای صادره دادگاه محترم خانواده اصفهان موضوع رسیدگی می‌گردد