مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

باسلام شخصی بابت خواسته‌ شش میلیون شاکی شده در جلسه اول شورا اقساط کردیم نشد بپردازم اجراییه گرفته ایا قابل اعتراض و تجدیدنظرخواهی هست یا نه و ایا تو ده روز من مراجعه کنم جلب میکنن ؟ قابل وثیقه هست یا میشه برای تامین خواسته مهلت گرفت راهش چیه؟ وضع مالی صفره منو‌ محکوم به پرداخت یکجا و کلیه خسارت هزینه نیم عشر دولتی کرده و خواستند مال معرفی کنم و ده روزه ترتیبی برای پرداخت بدهم چکار باید بکنم بعد سه ماه میتونم بدم چک و اینا ندارم چجوری باید کنار بیام چکار کنم اجرا احکام زندان نفرسته میتونم به رای اعتراض بزنم سند خونمو وثیقه بزارم یا نه ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.سازش بعمل آمده قابل اعتراض ویاتجدیدنظرنیست واگردلایل قانونی وجود داشته باشد قابل ابطال است.فعلا چاره ای جزپرداخت ندارید یاباید نقدا پرداخت کنید ویا مال برای فروش به اجرای احکام معرفی کنید ویا دادخواست اعساربدهید والا جلب شما صادر می شود.