مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از سوی زوجه

سلام
سال نو رو به شما تبریک میگم
بنده یه مشکلی حقوقی دارم خواستم اگه امکانش هست راهنمایی کنید
خانم بنده 14 ماه هست که منزل رو ترک کرده بنده خیلی سعی کردم که ایشان رو برگردانم ولی خودش و مادرش مانع از برگشت به منزل بنده شده اند در ضمن من هیچ کدام از اون 12 شرط ضمن عقد رو نقض نکرده ام در ضمن کارمند اداره دولتی هستم
بنده به ناچار مجبور به دادن داخواست تمکین شدم
که رای دادگاه به نفع من شد و ایشان محکوم به تمکین شدند بنده اجراییه تمکین رو هم از اجرای احکام اصفهان گرفتم
ولی ایشون تمکین نکردند
حالا با توجه به این که 14 ماه گذشته ایشون رفتند درخواست طلاق داده اند که اجرا دادند به یکی از مشاورهای سطح شهر
بنده هم متقابلا بعد از 14 ماه دادخواست ازدواج مجدد دادم صبر کردم شاید منصرف بشه و برگرده به زندگی دادگاه برگزار شد و قاضی پرونده یک مهلت 1 هفته ای به زوجه جهت مشورت و هماهنگی و حل مشکل با زوج دادند که بازهم زوجه همکاری نکرده است و مجددا تاریخ رسیدگی به 17 همین ماه (17/01/99) موکول شد
باتوجه به مواردی که گفتم ایا زوجه میتونه طلاق بگیره یا نه
با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرشروط 12گانه رانقض نکردید ووکالت درطلاق راهم به ایشان ندادید ومواردتبصره ماده1130 قانون مدنی هم درشما وجودنداشته باشدومشکل زناشویی وبچه دارشدن ندارید,خیرنمی تواند.