مشاوره حقوقی رایگان - ارث

شخصی دو همسر دارد که همسر اول فوت کرده است ، از هر همسر پنج فرزند دارد. ایشان برای اینکه همسر دوم که در قید حیات هست بعد از مرگ در منزل ساکن باشند و تمام فرزندان تصمیم به تقسیم ارث نکنند. اینگونه وصیت کرده است :

در مورد وضعیت منزل ورثه دو کار میتوانند انجام دهند:
1. یا اینکه همسرم تا زمان حیاتش در منزل ساکن باشد و زندگی کند.
2. یا در صورتی که هر کدام از فرزندانم در زمان حیات همسرم تصمیم به تقسیم ارث گرفتند، یک سوم اموالم تا زمانی که همسرم در قید حیات هست در اختیار ایشان باشد و بعد از فوت ایشان آن یک سوم میان فرزندانی تقسیم گردد که در زمان حیات همسرم تصمیم به تقسیم ارث نگرفتند.
آیا از نظر قانونی این وصیت درست و قابل اجرا میباشد؟

پاسخ ها :

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

هر فردی تا یک سوم اموالش را میتواند وصیت کند ولی اینکه نمیتوان وراث را از تقسیم ارث منع کرد