مشاوره حقوقی رایگان - خسارت با کروکی فرضی

با سلام و عرض ادب
آیا شرکت بیمه، با کروکی فرضی و بیمه ثالث خسارت وارده به گاردریل را پرداخت می کند؟ قانونی برایش هست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست کروکی فرضی یا همان بازسازی صحنه زمانی از طرف خواهان صادر می شود که صحنه تصادف یا کروکی اصلی به هر دلیلی ( عمدی یا سهوی ) بهم خورده باشد. چنانچه قبل از بهم زدن صحنه تصادف، هیچ گونه کروکی توسط مامور راهنمایی و رانندگی و نماینده شرکت بیمه رسم نشده باشد، دادخواستی برای رسم کروکی فرضی تنظیم می شود. شخص متضرر در هر تصادفی می تواند برای تعیین و ثبت دقیق میزان خسارت های مالی و جانی وارد شده توسط شخص مقصر و دریافت خسارت از آن شخص یا شرکت بیمه، دادخواست بازسازی صحنه را تنظیم کند.