مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

من عدم تمکین برای زوجه زدم الانم کارشناس اومد و تاییدنکرد وسایل کسری داشت من اعتراض زدم** که همسرم نزدیک 11ماه رفته بعد از دوماه بعد عروسی بچه هم نداریم **و وسایل بیشتری شو گرفتم و گفتم ک خانم استردادجهیزیه کرده .وچون حق طلاق رو بهش داده بودم الان درخواست طلاق داده شعبه هم در جریان نیست میگ ادرس خانه رو به کارشناس بگو بیاد کارشناسی من حالا چطوری به شعبه و کارشناس بگم درخواست طلاق داده و پیامک از مرکز مشاوره مهر آفرین اومده برام

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موانع را درپرونده تمکین برطرف ودرخواست کارشناسی مجدد درمهلت کنید. هرگونه دفاعیاتی دارید نیز طی لایحه به شعبه ارسال کنید