مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه مهریه

باسلام من مهریمو ازطریق دادگاه خانواده اجراگذاشتم جلسه رسیدگی تشکیل شد محکوم به پرداخت نیمی از مهریه مندرج در عقدنامه بخاطر بکارت گردید20 روز تجدید نظر هم تمام شد من به دفتر الکترونیکی قضایی مراجعه کردم و دادخواست اجرای حکم دادم برای شعبه صادر کننده رای میخاهم بدونم مراحل بعدش به چ صورت است وچکاربایدبکنم کی جوابش میاد ابلاغ منظورمه و چ کسی میزان پیش قسط مهریه را تعیین می‌کند

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بعد از گذشت ده روز حضورا به شعبه مراجعه وپرونده را اخذ وجهت ثبت به اجرای احکام ببرید. تا مراحل آتی از قبیل توقیف اموال ،جلب و… انجام گردد.