مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام و خسته نباشید
آیا وکالت نامه ای که در دفتر وکالت برای انحصار وراثت داده شده با این وکالت میشه 2 عدد خانه بدون اجازه دو نفر ورثه اجاره داد؟
و دو نفر از ورثه اصرار به تقسیم ارث خود دارن ولی بقیه همکاری نمیکنن تکلیف چیست از کجا باید اقدام کنی بهتره آیا وکیل بگیری بهتره یا خودشون اقدام کنن بهتره ورثه های دیگه میگن اگه اقدام قانونی کنی چیز کمتری بهت میرسه آیا این درسته؟؟ ممنون از شما عزیزان

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1-بستگی به متن وکالت نامه دارد که آیا این اختیار در آن ذکر شذه یا خیر 2-اقدام از طریق مراجع قضایی من جمله شورای حل اختلاف3-بله بهتره 4- قطعاً حق الوکاله کسر می شود ولیکن از حق ضایع نمی شود.یاالله