مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ابلاغیه دادگاه به خواهان دولتی

سلام بنده از اداره منابع طبیعی به خاطر ملی قرار دادن زمین کشاورزی به دادگاه شکایت کردم که دادگاه تاریخ دو اردیبهشت را وقت دادگاه قرار داده سوال بنده این است آیا به منابع طبیعی که دولتی میباشد خودش ابلاغیه میفرسته یا باید بنده بهشان اطلاع بدم سوال دوم آیا بنده در دادگاه به وکیل نیاز دارم چون سند دارم استشهاد محل دارم نقشه هوایی همه چیز کامله ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه خودش به منابع طبیعی ابلاغ میکند.
در شهرتان وکیل بگیرید.
دفتر وکالت اینجانب در قزوین است. چنانچه پرونده شما در قزوین است میتوانید مراجعه کنید

علی صدر شادباد

علی صدر شادباد :

استان :

سلام.خود دادگاه تمامی ابلاغیه ها را خودش میفرستد.اگر وکیل بگیرید بهتر است.