مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین توسط یکی از وراث

با سلام
مورد شکایت یک قطعه زمین هست که یکی از فرزندان وراث بدون اجازه و اطلاع دیگر وراث ان را تصرف کرده
سوال من این هست که ایا یک نفر میتواند به نمایندگی و وکالت دیگر وراث پیگیر شکایت شود و اینکه شکایت از چه طریقی و با چه عنوانی باید مطرح شود ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

همگی وراث میتوانند در محضر به یکی وکالت دهند و ان به وکیل دادگستری وکالت دهد .دعوی خلع ید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام بستگی دارد که آیا سایر ورثه در آن زمین از قبل دارای تصرف بوده اند یا خیر،سهم الارث متوفی تقسیم شده یا نه و اینکه آیا این زمین دارای سند مالکیت می باشد یا خیر