مشاوره حقوقی رایگان - اعمال حق فسخ به صورت شفاهی با کپی متمم قولنامه به وسیله شاهد

سلام وقت بخیر تیرماه سال 99 یک قولنامه بین عمویم و همسر سابقم نوشته شد که مبلغ آن را بنده چک دادم ،در برگ متممی نوشته شد که در صورت پاس نشدن چک عمو بدون مراجعه به دادگاه حق فسخ دارد. در اون تاریخ پول تو حسابم نبود به عمو گفتم چک رو برگشت نزن و عمو هم معامله رو فسخ کرد حالا من چند روز بعد از تاریخ چک و فسخ مبلغی به حساب عمو بابت قرض واریز کردم، با همسرم ب اختلاف خوردیم و اصل برگه متمم رو برده و عمو مونده با یه قولنامه و کپی برگه متمم و آذر رفت چک رو برگشت زد و بهمن براش اظهارنامه فرستاد اما در 15 مرداد تاریخ سررسید چک فسخ کرده بود ؛ حالا همسر سابقم اومده زمین رو صوری به تاریخ مهر 99 فروخته به فامیلشون ، و الزام ب تنظیم سند شکایت کرده ؛ با کپی برگه متمم و با شاهد میتونیم ثابت کنیم عمو فسخ کرده؟؟ و اینکه در کل این مدت زمین تحت تصرف عمو بوده اهالی شاهد هستن ، ضمن اینکه اون مبلغ واریزی برای من دردسر ساز میشه؟؟ من باید پول زمین رو بدم؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

عموی شما طی اظهارنامه فسخ رو به ایشان اعلام کنند و بعدش به استناد قرارداد دادخواست تنفیذ فسخ و بطلان معاملات بعد رو از دادگاه بخواد