مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست رفع تصرف عدوانی وارث برای زمینهای کشاورزی

باسلام خدمت اساتید بزرگوار. بنده سوالی داشتم درمورد کسی که زمین پدری داشته ارثیه که ازجدپدری به پدربزرگم به ارث رسید و بنچاق قباله قدیمی باحدوحدودمشخص ومهروشاهدهم دارا هست ونزدیک به 60سال تعدادی تصرف غاصبانه کردن ومتصرفین هیچ گونه برگ خریدوسندرسمی ندارندضمنااون زمین تصرفی ثبت نشده پلاک فرعی نداره ولی جزپلاک مادر هست یعنی مجهول مالک هست بااین تفاسیرکه قبل ازمتصرفین پدربزرگم وعموزادهاتصرف داشته اند وارث میتوانددادخوست رفع تصرف عدوانی مطرح کردیانه ؟ایاباگذشت زمان وارث میتونه شکایت بکنه بامدارک عادی؟ لطفآ راهنمایی بفرمایدباتشکرفراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد