مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

با عرض سلام خدمت شما کارشناسان محترم
یک واحد مسکونی در یک مجتمع پنج واحدی هشت طبقه خریداری نموده ام و در قولنامه انباری و پارکینگ اختصاصی قید شده است که دارد و اشاره‌ای به مساحت و موقعیت آن نشده است و جای هریک هم شماره گذاری شده است و گفتند به این واحد اختصاص دارد
در این پارکینگ اختصاصی شیر آبی وجود دارد که نگهبانی و دکه فروش و سایرین برای شستشو استفاده میکنند و آب شستشو به صورت غیر بهداشتی کف پارکینگ رها میشود تا به دریچه فاضلاب برسد و باعث کثیفی شیشه و آیینه ها و بدنه خودرو میشود چند بار هم دوستانه تذکر داده شده است که شیر آب برداشته یا به قسمت های مشاع منتقل شود که تاکنون اقدامی صورت نگرفته است آیا میتوان در صورت ادامه، هزینه یا اجاره استفاده از پارکینگ اختصاصی را به میان آورد از نظر قانونی و حقوقی چه راهکاری وجود دارد.
با تشکر فراوان از راهنمایی شما ممنون

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام اگه در قسمت اختصاصي شما هست خروجي آب را مسدود كنيد تا هيات مديره ساختمان جهت انتقال و لوله كشي اقدام و همكاري كنند