مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

با سلام و درود من زوجه هستم درخواست طلاق غیابی به علت تخلف زوج از بند یک سند نکاحیه دادم نوع طلاق خلعی است زوج در هیچ جلسه ی دادگاه شرکت نکرد فقط یه بار واخواهی کرد پذیرفته نشد و رد شد تجدید نظر و فرجام خواهی نکرد مهلتشون هم تموم شده. میخواستم بدونم الان که طلاق من یک طرفه است و حکم طلاقو گرفتم باید چیکار کنم ؟ چه مرحله هایی رو باید بگذرونم تا طلاقم صادر بشه ؟ راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

پس ازصدوراجراییه به محضربرای‌اجرای حکم مراجعه میکنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

پس از قطعیت و اخذ گواهی آن. نامه دفترخانه را از شعبه اخذ بفرمایبد