مشاوره حقوقی رایگان - مراحل طلاق از طرف زوجه

با سلام.
حدود 11 سال زندگی با فرد معتاد داشتم که به چندین بار ترک اعتیاد در منزل داشت. اخیرا به مدت چندین ‌سال شیشه در وسایلش پیدا کردم. هر بار که گفتم، کتمان کرده و توی اتاق با خیال راحت مصرف میکنن. احساس می کنم روی من و بچه تاثیر میذاره. بهش گفتم ترک کن خیلی راحت گفت هری و مصرفش بیشتر کرد. وکیل گرفتم برای اقدام به طلاق ولی بعد از گذشت یک هفته هیچ طرح ابلاغیه ای برای من توی ثنا نیومده. طبیعی هست؟ کلا من هزینه بیشتر دادم به وکیل که کلا تو دادگاه نباشم و حضانت کامل بچه و طلاقم ازش خواستم. واقعا زندگی با آدم معتاد به شیشه سخت هست. خواهش می کنم بفرمایید مراحل درست میرم و این که فرزند که پسر به من داده میشه؟ چون سابقه کمپ نداره ولی سال هاست معتاد هست و این که اصلا صلاحیت نگهداری بچه رو نداره. حتی برای یک ساعت بچه رو تحمل نداره.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام . بله اعتیاد از مصادیق عسر و حرج هست و در صورت اثبات می تونید طلاق بگیرید