مشاوره حقوقی رایگان - مراحل طلاق از طرف زوجه

سلام خسته نباشین، من خانم هستم و حق طلاق دارم و تصمیم دارم برای طلاق اقدام کنم. خواستم بدونم اولین قدم برای شروع این پروسه چیه و از کجا باید شروع کنم، و این که آیا حتما باید وکیل داشته باشم؟ و هزینه تقریبی آن چقدر است

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نامه مشاوره از سامانه تسنیم بگیرید و بعد دردادگاه دادخواست طلاق دهید. وکیل بگیرید بهتراست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید به یک وکیل دادگستری وکالت دهید تا امورات مربوط به طلاق را انجام دهد
با در دست داشتن وکالت در طلاق تنها در صورتی که خودتان وکیل دادگستری باشید می توانید اقدام به طلاق نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اولین چیزی که در اینجا مهم است که شما چه نوع طلاقی می‌خواهید صبر کنید طلاق توافقی یک شرایطی و راهی دارد

طلاق از جانب زوج یا زوجه نیز راه دیگر و متفاوت است و زمان همه این‌ها فرق می‌کند

با سلام از جانب همسر می‌بایست حتماً وکیل داشته باشید بدون وکیل امکان‌پذیر نمی‌باشد هزینه آن توافقی است که قابل بررسی و گفتگوست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری باید حتما برای زوج وکیل دادگستری اختیار نمایید
حق الوکاله وکیل توافقی است بستگی به مدرک و میزان تحصیلات وکیل مربوطه دارد