مشاوره حقوقی رایگان - تصادف حین ماموریت

باسلام، یکی از دوستان بنده که کادر ناجا بود در حال برگشت از میدان تیر، خودروی انتظامی دچار واژگونی شد و ایشان بعلت جراحات وارده فوت گردیدند، ایشان را شهید محسوب نکردند، آیا شهید محسوب میشود و در صورت مثبت بودن راه احقاق حق چیست و استناد به چه مواد قانونی و چه مرجعی موجب احقاق حق می گردد.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا و با سلام فوت ایشان در اثر حادثه وخارج از میدان جنگ وشرایط خاص اتفاق افتاده واز شمول قانون جانبازی خارج می باشد اما مشمول دیه کامل وچانچه در ماه حرام بوده با دیه تغلیض شده یعنی دیه کامل به اضافه یک سوم دیه البته موضوع مستمری نیز تحت شرایطی ممکن است مورد مطالبه قرار گیرد. موفق باشید