مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک کارشناسی ناپیوسته امداد سوانح

با سلام بنده از سال 90با مدرک کاردانی فوریت های پزشکی به صورت قراردادی در دانشگاه علوم پزشکی مشغول به کار شدم و بعداز آن در سال 94مدرک کارشناسی ناپیوسته امداد سوانح را گرفتم و اعمال کردم و تا سال99به عنوان کارشناس مشغول به کار شدم و در سال 99در آزمون استخدامی شرکت کردم ولی چون رشته امداد سوانح نمی‌گرفت مجبور شدم با رشته کاردانی امتحان بدم در حال حاضر مدرک کارشناسی کن را قبول نمیکنن در حالی که تا سال 97هر کس این رشته را خونده مدرکش اعمال شده ومن هم 94این مدرک را گرفتم حالا اگر شکایت کنم به نظرتون مدرکم اعمال میشه ؟تورو خدا کسی اگه اطلاع داره راهنمایی کنه....

پاسخ ها :

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بله حتما فقط منوط به اینکه پنج سال در حرفه سابق مشعول باشید که بوده اید فقط در این سامانه اول درخواست ددامه تحصیل بده و سپس مدرکت ارائه کنhttp://structure.behdasht.gov.ir/WebGRD/GRD/