مشاوره حقوقی رایگان - زخمی شدن

سلام ببخشید میخواستم بدونم ما یه سنگ 5یا6 کیلویی جلوی مغازمون که بغل خونمون هست گذاشتیم کوچه هم روشن و پر نوره یه آقایی اومده جلوی مغازه از ماشین پیاده شده سنگ به اون بزرگی رو ندیده درو باز کرده افتاده روش تازه جالبه چطور دهن و دستش زخمی شده پدره منو تهدید میکرد میگفت سه چهار میلیون خرجش شده باید بده باعث دعوای خانوادگی شد قانونش چیه؟؟؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

درصورت شکایت قانونی به ضرر شماست بهتر است رضایتش را بگیرید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، چنانچه سنگ در معبر گذاشته شده باشد مسئول پرداخت دیه هستید