مشاوره حقوقی رایگان - پرونده دفاع از اتهام انتسابی

سلام من با یه دخترخانمی آشنا شدم ک یه خواستگار داشته قبلاً
وقتی متوجه شد ک ما داریم ازدواج میکنیم شروع کرده به توهین و پخش عکسهای ک دوران نامزدی داشتن در صفحه اینستاگرام خودش
منم رفتم مغازه پدرش باهاش صحبت کردم ک به پسرش بگه از این کارا دست برداره
ولی متاسفانه از من شکایت شده ک رفتم تهدید کردم حالا ابلاغیه اومده جهت دفاع ازاتهام انتسابی رفتم دادیاری ضامن خواسته
سوالم اینه من از تمام وقایع اسکرین دارم با خودم ببرم کمکی میکنه اصلا چرا اون باید شاکی باشه

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، چنانچه تهدید کرده باشید مسئول رفتار خود هستید ، خانمی که تصاویرش منتشر شده حق شکایت کیفری خواهد داشت ، متن اسکرین شات مهم است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

هر فرد به جرمش جداگانه رسیدگی میشود از دختر بخواهید او نیز شکایت کند