مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اموال

باسلام و خسته نباشید . بنده مغازه ای داشته که همسرم کلیه کارهای آن را از فروشندگی و غیره انجام می‌داده و در حال حاضر مفقود شده است و در نبود من خواهرش کلیه وسایل بنده را برده و استناد به قولنامه ایی کرده که با کارشناسی جعل آن اثبات شده و در مسیر آن پرونده اعتراف کرده که وسایل برده و فروخته .. چون همسرم درآن زمان همراه شون بوده قاضی گفته سرقت نیست .. الان به چه عنوان شکایت باید بکنم که نتیجه بگیرم .. تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت و دادخولست حقوقی استرداد وسایل حقوقی مطرح کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیانت در امانت در صورتی که با شما در مغازه شریک نبوده باشد و صرفا بعنوان فروشنده بوده، متصور است