مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام. در دادگاه من علیه کسی که گوشی من را سرقت کرده بود شکایت کردم. سارق مدعی بود گوشی را از من خریده. با اینکه گوشی ردیابی شده بود و کارتن گوشی دست من بود قاضی ادله من را کافی ندانست و فقط گوشی را به من تحویل داد. ایا سارق میتوانست به دلیل نبود ادله کافی به جرم افترا از من شکایت کند و من را به زندان بیندازد. و ایا نبود ادله کافی شخص شاکی را در معرض جرم افترا قرار میدهد؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر هرگاه درپی وقوع جرم شاکی شکایت کند لکن متهم مشخص نباشدوشاکی به اشخاصی مشکوک باشد می تواند شکایت کند ومرجع تظلمات دادگستری است وحتی صرف یکبارشکایت وصدورقرارمنع تعقیب باعث طرح شکایت افترا نمیشود چراکه شاکی سونیتی نداشته است