مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام سرقت

سلام مغازه من و زن داداشم کنار هم هست و ایشون میخواد از داداشم جدا بشود و الان نزدیک به چهار ماه هست که هم خودش و هم شاگردش فحاشی میکنند من سکوت کردم به خاطر آبروم بین مردم کسبه چیزی بهشون نگفتم در صورتی که اون ها فحاشی میکردند. شاهد دارم و این که الان زنداداشم وشاگردش از من شکایت کرده به جرم سرقت از مغازه اش توهین و تهدید و شاگردش و دختر و پسر شاگردش به دروغ شهادت دادند الان من چطوری میتونم از خودم دفاع کنم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر شاهد دارید تعرفه کنید و شهود ایشان را جرح کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید....