مشاوره حقوقی رایگان - افتتاح حساب بانکی

سلام جهت افتتاح حساب بانکی آیا اخذ اثرانگشت از صاحب حساب و استعلام مشخصات سجلیش از ثبت و احوال الزامیه؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وباسلام در حال حاضر سامانه بانک مرکزی با سامانه ثبت احوال لینک می باشد و بانک ها به صورت آنلاین قادر به احراز هویت می باشند وحضور شخص متقاضی افتتاح حساب یا وکیل رسمی او در بانک ودرج نمونه امضا در سامانه ضروری است . موفق باشید