مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

سلام خانم بنده بعد 1 ماه ازدواجمان مهریشو در ثبت اسناد در مقابل حق طلاق بذل کرده و تصدیق امضا کرد همچنین 3 شاهد دیگر امضا کردند ، الان بعد از 10 ماه مهریشو اجرا گذاشته و الان پدر زنم هر روز اس ام اس توهین و تهدید به من مینویسه که دختر منو اخفال کردید مشروب دادید امضا گرفتید همچنین هر روز به شاهد ها زنگ میزنن تهدید میکنن. الان سوالم اینجاست آیا مهریشو میتونه بگیره ؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درقبال طلاق بوده به نظر تازمانی که ازحق طلاق استفاده نکند مهریه پابرجاست ومیتواند مطالبه کند