مشاوره حقوقی رایگان - کسری ملک

با سلام من یک ساختمان به متراژ 182 متر خریداری کردم که هم در قولنامه و هم در سند قید گردیده بعد از چند ماه به شهرداری جهت صدور پروانه ساخت مراجعه که متوجه شدم که مقدار 12 متر کسری دارد حال با توجه به عریض بالا این حقیر داخواست را با چه عنوانی تنظیم کنم در ضمن قبل از دادخواست باید اظهارنامه بفرستم یا نه

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بدوا ارسال اظهارنامه مبنی بر اینکه یا مبلغ 12 متر کسری را پرداخت کند و در صورت عدم توجه میتوانید قرارداد را فسخ کنید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام فسخ قرارداد با توجه به تورم قیمت املاک به نفع شما نخواهد بود و فروشنده از این مطلب به شدت استقبال خواهد کرد......... شما باید دادخواست مطالبه وجه اضافه پرداخت شده را بدهید.