مشاوره حقوقی رایگان - مهریه ، نفقه ، تامین مسکن

باسلام بنده در سال 92 در ازدواجی مجدد با آقایی صیغه 50 ساله شدم و در صیغه نامه علاوه بر مهریه در قسمت شروط عیناً این جمله را قید کردیم ( زوجه با زوج ضمن عقد شرط نمود تا مخارج زوجه از قبیل نفقه ، کسره و مسکن تامین نماید) ولی این آقا از آن تا حالا به جز مبلغی آنهم در سال اول ازدواج به هیچکدام از شروط عمل نکردن و نمیکند ، حتی به دختری که از او دارم هم ریالی خرجی نداده و حتی شناسنامه ش رو هم در هفت سالگی و از طریق دادگاه گرفتم.
میخواستم بدونم که میتوانم با همین شروط از طریق دادگاه اقدام کنم؟
آیا چیزی دستم رو میگیره؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید
ضمناً این آقا وضع مالی بسیار خوبی دارد.