مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

ملکی خریدم فروشنده با مبایعه نامه این ملک را برای من فروخته کل پولش هم گرفته سه دانگ هم مالک اصلی برام وکالت فروش داده قرار بود تنظیم سند قطعی در 30اذرماه 402سند بزنه همش امروز فردا می‌کنه خواستم بدونم فروشنده ملک به مالک اصلی ازبابت خرید ملک چک داده وچکش پاس نشده حالا تکلیف من چیه سند منو بنام نمیزنن ودرضمن واحد من تحویل گرفتم داخلش می‌شینم آیا مالک می‌تونه فسخ معامله بکنه اگه فسخ کنه تکلیف من چیست منم کل پول ملک دادم فقط ی سفته پانصدمیلیون تومنی بابت تنظیم سند از فروشنده دارم .

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر شرط فسخ معامله به علت عدم پرداخت ثمن شده باشد می تواند فسخ کند. در غیر اینصورت خیر نمی تواند.
شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت هر دو نفر بدهید.