مشاوره حقوقی رایگان - زمان و نحوه ابلاغ رای نهایی دیوان

با سلام در پرونده طلاق به درخواست زوج پس از اینکه در دیوان رای ابرام شده است اکنون جهت ثبت طلاق به دفترخانه مراجعه و سردفتر گواهی ابلاغ رای نهایی به دادگاه را می خواهد . و مدیر دفتر بیان میدارد که لازم نیست و رای دیوان نهایی است و چون رای ابرام شده لذا نیازی به تایید شعبه ندارد لطفا اگر مستند قانونی برای الزام محضر و یا دادگاه وجود دارد بفرمائید .

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اسمش که روش هس رای نهایی.درصورتی که محضر اصرار دارد بانامه کتبی استعلام ازدادگاه بگیرد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

نیازی به تأیید شعبه دارد دفترخانه استعلام کند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مستند قانونی ندارد. سلیقه ای است.
یا به دفترخانه دیگری مراجعه کنید یا از مدیر دفتر درخواست کنید مهر بزند.