مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه ناشزه بودن

سلام من شش ماهه که متوجهش م همسرم زن صیغه کرده بخاطر بچه هام ازش خواستم اونو ول کند و برگرده به زندگی لی ایشون قبول نکردن و میخوام. هردوی مارو داشته باشه و چون من قبول نکردم که اونو عقد دایمی کنه و هر روز دعوا داریم الان رفته برام اظهارنامه ناشزه بودن فرستاده درحالیکه من نه منزل مشترک را ترک کردم و از تمکین خاص هم ممانعت نکردم همچنین منزل بنام بنده هست آیامیتونم شکایت کنم که چرا به من ناشزه گفته؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در دادگاه شرکت کنید و از خود دفاع کنید
می‌توانید اظهارنامه ارسال کنید که بابت اینکه در منزل شما سکونت دارد رضایت ندارید و اجرت المثل پرداخت کند �چنین می‌توانید طرح شکایت ترک انفاق به دلیل عدم تهیه منزل بنمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت نمی توانید بکنید. در همان پرونده در جلسه رسیدگی حاضر شوید و دفاع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با ارسال اظهارنامه پاسخ دهید و اعلام کنید که در منزل مشترک زندگی می کنید و ادعای عدم تمکین کذب است.
شما بهتر است زمانی که همسرتان با زن دیگر جایی می‌ره فیلم و عکس بگیرید و در زمانی که در منزل با آن خانم تنها هستند با 110 تماس بگیرید و اعلام کنید که شوهرتون در منزل زن غریبه ای رفته و سپس با ارائه مدارک خود با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت پیامک و تماس ها را نیز بدهید و حرفی از زن دوم نزنید.
اگر صیغه نامه ارائه داد در این صورت این موضوع به نفع شما خواهد بود که هر زمان بخواهید می توانید هم مهریه خود را بگیرید و هم طلاق بگیرید و یا اینکه با همین شرایط زندگی کنید و زوج را تحت فشار بازدید تا زن دوم را رها کند.