مشاوره حقوقی رایگان - حکم قطع عضو

با سلام. از فامیلهای نزدیک بنده به جرم سرقت مسلحانه از طلا فروشی البته موجب رعب و وحشت نشده به 8 سال حبس و قطع 4 انگشت دست راست محکم شده. یک سوال از وکلای عزیز اینکه ایا میشود قطع انگشتان را به جزای نقدی تبدیل کرد. ممنون میشم پاسخگو باشید.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خیر.حدبه جزای نقدی تبدیل نمی گردد ولی مشمول عفو خصوصی میگردد یعنی می تواند مشمول عفورهبری گردد.

صادق  نيك بخش شرفشاده

جناب آقای صادق نيك بخش شرفشاده :

حدود قابل تبدیل به جزای نقدی نیستن.اما امکان شمول عفوهای مرسوم سالیانه در خصوص مجرم وجود دارد