مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه کارفرما، گرفتن چک و عدم بستن قرارداد

سلام من به همراه یکی از دوستان دوره کاراموزی (آموزشی) داشتیم در شرکتی که از ما بابت دوره کاراموزی چک گرفته شد اما قراردادی در این خصوص بسته نشد و همه چیز شفاهی و در قالب اعتماد دوطرفه صورت گرفت. در چک هم صرفا در وجه ان شرکت نوشته شد و اصلا ذکر نشده بابت دوره کاراموزی بوده است. خیلی هم اطلاعی راستش نداشتیم از ادعای حقوق و دعوای فی مابین کارگر و کارفرما. در حال حاضر به ما اعلام کردن که دوره کاراموزی شما تموم شد و شما رو نیاز نداریم. این دوره قرار بود 3 الی 4 ماه باشه (آن هم به صورت شفاهی نه کتبی و مستند) که ما پس از اتمام این دوره استخدام شویم (و حتی از 1 ماه قبل بایستی طبق همان قرارداد شفاهی بیمه میشدیم که نشدیم) اما چنین نشد و همچنین حقوق به من و همکارم ندادن. آیا شکایت بابت دوره کاراموزی و طلب حق و حقوق خود شدنی است و راه به جایی دارد یا خیر؟
لازم به ذکر است همکار بنده عین حرفای بنده را نیز تصدیق و تایید مینماید و مطالب فوق در خصوص ایشان نیز صدق میکند. همچنین چک را هم هنوز به من و ایشان بازنگردانده اند و گفتند بایستی دستشان باشد تا مدتی که خودشان صلاح بدانند و پس بدهند. ایا جهت درخواست حق و حقوق خود میتوان کاری کرد ؟
سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام،
میبایست به وسیله ی دو نفر شاهد اثبات نمایید که چک مذکور به علت حسن انجام کار به شرکت تحویل شده و با اتمام مدت کار بلافاصله میبایست مسترد میگردیده. چنانچه چک را برنگردانند، می توان شکایت خیانت در امانت مطرح کرد.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد